Agenda

Inwoners
KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Inspiratiebijeenkomsten over e-health voor zorgvragers

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van e-health voor u? Weet u niet zo goed hoe u het moet gebruiken? 

Professionals
KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

U bent van harte welkom bij de inspiratiesessie Structurele Inzet Ehealth op dinsdag 11 juni te YES!Delft. We bespreken drie casussen: Ziekenhuis Verplaatsende Zorg, Juiste zorg op de juiste plek en Wet zorg en dwang. 

 
 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

kennissessie grip op risico’s

bijeenkomst voor medewerkers van zorgaanbieders, kennisinstellingen, verzekeraars en gemeenten

/

DEHA en VodafoneZiggo nodigen u graag uit voor de kennissessie grip op risico’s op dinsdag 21 mei van 12:00 tot 14:00 uur te Utrecht.

 

Wat maakt deze bijeenkomst interessant voor u?

/

Het digitaliseren van een zorgaanbieder is geen sinecure. Er spelen allerlei vraagstukken. Het kent ook allerlei risico’s. In deze kennissessie gaat u in gesprek met de specialisten van VodafoneZiggo over de onderstaande onderwerpen.

 

Grip op het security beleid

Hoe stel je security beleid op? Aan welke normering moet voldaan worden? Wat zijn mijn risico’s en hoe dekt ik die af? Wat moet ik geregeld hebben? Hoe borg ik het beleid binnen de zorgaanbieder?

 

Grip op de devices
Hoe bescherm je mobiele devices op de juiste manier? Welke keuzes zijn er nu en in de nabije toekomst?

 

Grip op de adoptie
Wil digitalisering binnen een zorgaanbieder slagen, dan moeten interne groepen gebruikers het gaan gebruiken. Hoe doe je dat?  Hoe creëren je draagvlak? Hoe regel je de instructie? VodafoneZiggo heeft een adoptieprogramma ontwikkeld.